Tapahtumia, työpajoja ja koulutuksia

Vuonna 2019 järjestämme toiminnallisia työpajoja lapsille ja nuorille. Järjestämme työpajoja ja koulutuksia myös vanhemmille, lapsi- ja perhepalvelujen työntekijöille, järjestötoimijoille sekä kaikille muille aihepiiristä kiinnostuneille.

Asikkala: Kommunikaatioilta 12.11.

Kaikkien äänet kuuluviin - ilta erityislasten perheille! Oman mielipiteen ilmaiseminen ja jakaminen on tärkeä taito. Millä keinoilla koulun arjessa vahvistetaan jokaisen lapsen oman äänen kuulumista? Miten sitä voisi hyödyntää muissa arjen tilanteissa ja leikeissä? Tule mukaan kuulemaan lisää ja viettämään mukava ilta yhdessä vertaisten parissa! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Helsinki: Leikkipuisto Lorun viitotut satu- ja lorutuokiot (seuraava kerta 12.11.)

Leikkipuisto Lorun tuokioissa on viitotun puheen tulkkaus tai Humakin viittomakielen tulkkauksen opiskelijat viittomassa. Satu- ja lorutuokio pidetään 3. kerroksen satuhuoneessa Oodissa (Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki). Seuraava satukerta Ti 10.9. klo 14.00−14.30  Tervetuloa mukaan! Lue lisää tästä linkistä

Turku: Erityistä tukea tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä tukeminen 18.11.

Koulutus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille. Osa lapsista tarvitsee erityistä tukea kasvunsa ja kehityksensä turvaamiseksi. Koulutuspäivän aikana pohditaan, miten voimme parhaalla mahdollisella tavalla vastata erityistä tukea tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä tarpeisiin. Koulutus järjestetään 18.11. klo 9-14 Lounatuulet Yhteisötalolla (Läntinen Pitkakatu 33, Pihlaja-Sali). Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.11. Tilaisuus on maksuton.

Laki-ilta Jaatisen Majalla 27.11. klo 17.30 - 19.30

Jaatisen Majalla (Vellikellonpolku 1, Malminkartano, Helsinki) järjestetään laki-ilta vammaisten lasten ja nuorten vanhemmille, sekä läheisille keskiviikkona 27.11.2019. Laki-illan asiantuntijana toimii Tukiliiton lakimies Tanja Salisma ja illan aikana käsitellään mm. EHO:n ja henkilökohtaiseen apuun liittyviä kysymyksiä.  Ilmoittautua voit sähköpostitse: akseli@jaatinen.info Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja lastenhoito.

Huom! Ilmoittauduthan viimeistään 14.11.2019 mikäli tarvitset lastenhoitoa, paikkoja on rajoitetusti. Lue lisää