Tapahtumia, työpajoja ja koulutuksia

Vuonna 2019 järjestämme toiminnallisia työpajoja lapsille ja nuorille. Järjestämme työpajoja ja koulutuksia myös vanhemmille, lapsi- ja perhepalvelujen työntekijöille, järjestötoimijoille sekä kaikille muille aihepiiristä kiinnostuneille.

Unelmakaupunki-peli 

Ensimmäinen nuorten Unelmakaupunki-peli on rakentunut alkuvuoden aikana Lahdessa. Työpajan lopuksi järjestetään 25.4. Vappujuhlat, jossa julkistetaan animaatiovideo Unelmakaupungin hahmoista. Lue lisää.

Esteetön leikkipäivä Oodissa 11.5. klo 13-16

Tervetuloa viettämään Esteetöntä leikkipäivää kanssamme 11.5. klo 13-16 Keskustakirjasto Oodiin! Esteetön leikkipäivä on osa valtakunnallista Leikkipäivää, jonka ideana on kutsua lapset, nuoret ja aikuiset viettämään yhdessä kiireetöntä aikaa leikkien parissa. 

Meidät löytää Oodin kolmannesta kerroksesta lasten tapahtumatilasta.

MAHTI-sopeutumisvalmennuskurssi 6.-8.6.

Kesäkuun alussa olemme mukana 6-9 -vuotiaiden, vaikeasti vammaisten lasten perheille suunnatulla MAHTI-sopeutumusvalmennuskurssilla. Sopeutumisvalmennuksen aloituskurssi pidetään 6.-8.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa. Lue lisää

YK Opintopiiri

Jatkamme Unelmakaupunkilautapelin kehittämistä seuraavaksi Kehitysvammaliiton YK Opintopiirin kanssa. Kokeilemme miten lautapelin avulla vammaiset lapset ja nuoret voisivat opetella tuntemaan omat oikeutensa. Kehittäminen alkaa Minä voin vaikuttaa -tilaisuudessa, jonka järjestämme yhdessä Lastensuojelun Keskusliiton, Nuva ry:n ja Kehitysvammaliiton kanssa Lahdessa 22.5. Lue lisää