Tapahtumia, työpajoja ja koulutuksia

Voihan virus sentään! Kevään työpajat ja muut kivat tapahtumat on nyt toistaiseksi peruttu tai ne siirtyvät ensi syksyyn. 

Vuonna 2020 järjestämme toiminnallisia työpajoja lapsille ja nuorille. Järjestämme työpajoja ja koulutuksia myös vanhemmille, lapsi- ja perhepalvelujen työntekijöille, järjestötoimijoille sekä kaikille muille aihepiiristä kiinnostuneille.

Liikkeelle luontoon -päivä 6.6. klo 13-17

Salmen ulkoilualue,  Nuuksio 
Päivän aikana on mahdollista kokeilla erilaisia apu- ja toimintavälineitä ja harrastuksia. Pääset retkeilemään metsässä, paistamaan vaahtokarkkeja ja tikkupullaa, melomaan ja pyöräilemään. Poniratsastusta voit kokeilla klo 14-16. Saat myös tietoa erilaisista kommunikointitavoista ja -mahdollisuuksista.


Tapahtumassa on tarjolla ohjausta ja neuvontaa toimintavälineiden soveltuvuudesta ja hankinnasta sekä opastusta luontoliikunnan mahdollisuuksista ja luontoharrastuksista. Sinulla on mahdollisuus tutustua eri järjestöjen toimintaan mukavan toiminnallisen tekemisen lomassa. Kahvila Pohjoisessa Pirtissä voit nauttia omakustanteisen keittolounaan. Lue lisää tapahtuma Facebook-sivulta.