Muut materiaalit

Kuvatuettu kuvauslupa

Olemme käyttäneet hankkeen järjestämissä perhetapahtumissa kuvatuettua kuvauslupaa. Kuvat auttamat kaiken kiireen ja juhlahumun keskellä hahmottamaan paremmin, mihin kaikkeen on lupaa antamassa. Kuvauslupa on helposti muokattavissa.

 Ennakkokirje 

Ennen yhteistä tapaamista haluamme antaa osallistujille aikaa valmistautua sekä kertoa heille mahdollisimman ymmärrettävällä tavalla tapaamisen ohjelman.

Haluan kohdata sinut

Jokaisella meillä on oma tapa, jolla haluamme tulla kohdatuksi. Joskus on kiva moikata, toisella kertaa haluan halata ja juuri sinulle haluan heittää High five. Teimme Papunetin kuvista taulun, jonka avulla voi kertoa kuinka haluan tervehtiä. Kuvaa saa vapaasti printata ja laittaa vaikka toimiston oveen valmiiksi. 

Pääsiäismunahahmot

Tule mukaan maalaamaan Noora Västisen kanssa pääsiäismunia. Noora näyttää videolla, miten teet munista erilaisia hahmoja. Vain mielikuvitus on rajana!

Leikkipäivän aurinko 

Valtakunnallista Leikkipäivää vietetään 9.5. Koronapandemian vuoksi 2020 Leikkipäivä siirtyi verkkoon. Leikkipäivän vieton merkiksi jokainen voi kiinnittää ikkunaan auringon. Tässä kuvatuettu ohje sormiväriauringon taiteiluun.