Kuvatuetut materiaalit

Ennakkokirje 

Ennen tapaamista tai työpajaa olemme lähettäneet osallistujille ennakkokirjeen. Kirjeessä on kerrottu tapaamisen ohjelma mahdollisimman selkeästi. Näin niin lapset kuin me aikuisetkin ehdimme virittäytymään tulevaan. Tästä voit ladata itsellesi ennakkokirjepohjan, jota voi vapaasti muokata.

Kuvauslupa

Olemme käyttäneet hankkeen järjestämissä perhetapahtumissa kuvatuettua kuvauslupaa. Kuvat auttavat kaiken kiireen ja juhlahumun keskellä hahmottamaan paremmin, mihin kaikkeen on lupaa antamassa. Kuvauslupa on helposti muokattavissa.

Tapaamisen ohjelma

Jokaiseen järjestämäämme kerhotapaamiseen ja työpajaan teemme aina kuvallisen ohjelman. Se auttaa kaikkia osallistujia hahmottamaan tapaamisen sisällön aikajärjestyksessä. Siihen on myös helppo palata ja kerrata jo käytyjä asioita. Ohjelman voi tehdä joko Papunetin valmiista kuvista tai yhdessä fläppitaululle  puheen rytmissä piirtäen.

Haluan kohdata sinut

Jokaisella meillä on oma tapamme, jolla haluamme tulla kohdatuksi. Joskus on kiva moikata, toisella kertaa haluan halata ja juuri sinulle haluan heittää High five. Teimme Papunetin kuvista taulun, jonka avulla voi kertoa kuinka haluan tervehtiä. Kuvaa saa vapaasti printata ja laittaa vaikka toimiston oveen valmiiksi.